Opleiding

  1. BHV (bedrijfshulpverlening) training

Toezichthouder / servicemedewerker / Host, Hostess / Gastheer, Gastdame (verschillende termen voor iemand die meedraait zonder relevante diploma’s):

Iedereen die begint bij Fiduzia zonder papieren, wordt ingezet als servicemedewerker. Naast de beveiliging zijn er steeds vaker verschillende posities daaromheen die moeten worden ingevuld. Een meerwaarde is altijd een BHV-cursus, waarbij je wordt opgeleid om in geval van nood de werknemers en klanten in veiligheid te brengen. Zo weet een BHV’er hoe hij mensen uit een brandend gebouw moet krijgen en hoe hij bij een ongeval eerste hulp moet verlenen. Een BHV’er kan bijvoorbeeld mensen reanimeren en verbanden aanleggen. Hiermee vergroot je je inzetbaarheid.

 

  1. Steward:

Na een intensieve training van 1 dag kun je, indien met goed gevolg doorlopen, je steward-certificaat bij ons behalen. Indien je daarna door de screening komt, krijg je een oranje pas, waarmee je als steward bij diverse voetbalclubs door heel Nederland als steward aan de slag kan.

 

  1. Event Security Officer (ESO):

In samenwerking met de grootste partijen van Nederland in de evenementenbeveiliging hebben we een opleidingstraject ontwikkeld. In theorie zou je binnen drie tot zes maanden volledig gediplomeerd kunnen zijn en ben je minimaal ieder weekend inzetbaar. We krijgen steeds meer locaties, zoals Amsterdam Rai, erbij waarbij door het jaar heen ook doordeweeks volop werkgelegenheid is voor mensen met een ESO-pas. Voorafgaand aan de ESO-pas dien je ook eerst te worden gescreend.

Meer weten? Neem dan contact met ons op !

Bellen of Whatsapp

+31 (0) 207891274
+31 (0) 681430567

Volg ons op:

InstagramLinkedin

Nieuwsbrief